top of page
Trebackavagen-web-2_edited.jpg

KÖK,BAD ELLER
FÖRVARING

Skräddarsytt för dig

Vill Du inte heller vara som alla andra? Vi på Strömsdal tillverkar produkter som är unika i sitt slag. Måttanpassade just för Dig. 

OAVSETT om Du är ute efter ett nytt kök, ett dressingroom, eller en förvaringslösning med nya skåp i bad- och tvättrum, nya garderober, ett vinrum eller kanske ett exklusivt vitrinskåp, en serveringsskänk eller en platsbyggd bokhylla i biblioteket så möter vi alla Dina behov och tillverkar Din nya inredning från grunden exakt som Du vill ha den. Allt handbyggt och som oftast i massivt trä av absolut högsta kvalitet.

Väljer Du Strömsdal blir alltså Din inredning unik - den finns bara i ett enda exemplar - allt måttanpassas och byggs för hand helt enligt Dina önskemål. Den stilen Du väljer i köket kan även tillverkas till vilken annan inredning som helst i Ditt hem vilket ger ett snyggt och enhetligt intryck.

Vi gör platsbyggt enkelt, helt enkelt

Vi vill göra processen enkel för dig. Vi finns vid Din sida hela vägen och stöttar Dig i ditt kreativa arbete. När Du känner Dig helt nöjd sätter vi igång tillverkningen i vårt snickeri.

BESÖK

Ett besök i butiken för att klämma och känna och verkligen inspireras av våra fina snickerier brukar vara en bra start. Vi erbjuder även online-möten. Vi lyssnar noggrant på Dina idéer och önskemål och ger Dig goda råd.

MÖTE

Vi bokar gärna ett personligt möte hemma hos Dig och går igenom förutsättningar och mäter ytor m.m.. Dina nedtecknade idéer, urklipp och inspirationsbilder går vi tillsammans igenom och skissar vidare på vad som kan passa och blir bäst för just Dig.

blueprint.png

RITNING

Vi tar fram förslag och moderna 3D-ritningar i 4-färg och bokar upp nytt möte för presentation, förslagsvis i butiken. När Du efter ett par möten känner Dig helt nöjd och har godkänt vårt kostnadsförslag påbörjar vi tillverkningen.

carpenter.png

MONTERING

Vi bokar gemensamt en tid för leverans och montering som passar Dig så bra som möjligt. Vi har egna montörer eller samarbeten och kan om Du önskar leverera en helt nyckelfärdig lösning. Vårt mål är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för Dig.

Inspiraton

Låt dig inspireras av våra kunder

Trebackavagen-web-8.jpg

Intresserad?

Vill du veta mer om Strömsdal och vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page