top of page
Strömsdal Kök - Film 3 - Produktionen - FOTO EOS5D (1).jpg

VÅRT SNICKERI

Hjärtat i verksamheten

Det är i snickeriet allt händer. Det är här vi tar oss an kundernas måttanpassade beställningar och det genuia hantverket tar form. 

VI ÄR STOLTA att kunna säga att vi står för traditionellt hantverk i modern tappning. Genom vår erfarna och kunniga personal i kombination med en modern maskinpark levererar vi allt inom kök, bad och förvaring. 

Med en snickartradition som går tillbaka till 1928 ger vi kundanpassning en helt ny innebörd. För till skillnad mot många av våra branschkollegor tillverkar vi alltid allt från grunden och skräddarsytt på millimetern efter våra kunders behov och förutsättningar. Måttanpassning ingår alltid i vårt erbjudande.

Strömsdal Kök - Film 3 - Produktionen - FOTO EOS5D (78).jpg

Att få arbeta i vårt snickeri med naturmaterial som trä är unikt idag. Vår yrkesstolthet är bland det finaste vi har och som vi alltid månar om. Vi menar att vi utför ett riktigt skickligt och vackert hantverk åt Dig.

Hans, Kökssnickare Strömsdal

Alltid med högsta kvalitet

ÄNDA SEDAN STARTEN har vi levt efter mottot att endast det bästa är gott nog. Därför tillverkar vi allt från grunden och väljer närproducerat material av den absolut högsta kvaliteten. Det gör att en inredning från oss håller längre, är tidlös och blir bara vackrare med åren. 

Om du granskar vårt genuina hantverk riktigt nära upptäcker du skillnaden - mönsteranpassad ådring i luckor, massiva sinkade trälådor och handgjorda träspröjs är bara några av de saker som ger Dig kvalitet och trygghet och garanterar äkthet i alla våra produkter.

Strömsdal Kök - Film 3 - Produktionen - FOTO EOS5D (46).jpg

På Strömsdal har vi kökssnickare som arbetat hos oss i över tjugo år. Det hantverkskunnandet värdesätter vi. Och våra kunder.

Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page