top of page
jay-mantri-TFyi0QOx08c-unsplash.jpg

OM OSS

Snart 100-årig kunskap direkt från skogarna i Sjuhärad 

Hos oss ligger snickarglädjen i generna. Strömsdal Snickerier grundades redan 1928 och har sedan dess levererat produkter av högsta kvalitet.

År 1928 grundade Eskil Svensson Strömsdal Snickeri. Då som nu gjordes alla uppdrag med största omsorg men med den lilla skillnaden att alla snickeriarbeten skedde hemma hos kund. 30 år senare blev Strömsdal bland de första i Sverige att börja tillverka alla beställningar i snickeriet för att därefter leverera och montera produkterna på plats hos kund. 

Efter att ha passerat tre generationer Svensson, Eskil, sonen Lennart och sonsonen Lars, togs verksamheten över av Patrik Näsström 2004. Med många års erfarenhet i köksbranschen såg Patrik bolagets potential och en plats för Strömsdal på den Nordiska köks- och inredningsmarknaden. Genom ett utvecklat arbetssätt, bland annat med försäljning och distribution även i återförsäljarledet, fick bolaget snabbt en ökad orderstock och omsättning.

Idag drivs bolaget av tre ägare med en vision om att Strömsdal ska bli en väletablerad och aktad aktör på hela den Nordiska köks- och inredningsmarknaden. 
 

clem-onojeghuo-hdW4rZPHe2g-unsplash.jpg
Väljer du Strömsdal, väljer du närproducerat. Här tillverkas allt från grunden direkt från vårt snickeri och har gjort sedan 1928.

Det här står vi för

VISION
Strömsdal ska vara en etablerad köks-, bad-, och förvaringsleverantör i Norden med ett välrenommerat varumärke mot prioriterade målgrupper.

AFFÄRSIDÉ
Strömsdal tillverkar och säljer högklassiga kök-, bad- och förvaringslösningar till den Nordiska bostadsmarknaden.

KÄRNVÄRDEN
Kvalitet | Kunskap | Kundfokus

HÅLLBARHET
Strömsdal står för närproducerat. I den egna fabriken i Sjuhäradsbygden i Västergötland sker all tillverkning och vi använder alltid trä och förnybart material i så stor utsträckning som möjligt.

Trebackavagen-web-8.jpg

Intresserad?

Vill du veta om mer Strömsdal och vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page