top of page

Strömsdal, Premiumkök och stjärnkocken Jonas Lagerström i samarbete


Strömsdal, Premiumkök och Jonas Lagerström inleder ett samarbete. Syftet med samarbetet är att verka tillsammans och främja varandras intressen inom respektive nisch där parterna är verksamma.


Jonas Lagerström är kock och krögare från Stockholm. Han har bland annat varit medlem i Svenska Kocklandslaget, tävlat i Årets Kock och vann 2020 års upplaga av Kockarnas kamp i TV4. Sedan 2018 driver Jonas restaurang Etoile i Vasastan i Stockholm som i februari 2020 belönades med en stjärna i Guide Michelin.


- Detta samarbete känns extra roligt. Strömsdal och Premiumkök levererar kvalitativa produkter som jag ser fram emot att hjälpa till att utveckla utifrån mitt perspektiv, säger Jonas Lagerström.


- Jonas är en väldigt bra ambassadör för oss, säger Ulf Ribbenstedt, VD och huvudägare på

Premiumkök i Sverige AB tillsammans med Pia Holst.


Premiumkök driver två verksamheter: Ditt Kök och Premium Köksstudio. Ditt Kök är helhetsleverantör av kök-, bad- och förvaringslösningar med butik i Danderyd och kunder i hela Stockholmsområdet. Premium Köksstudio fokuserar på möten med inredare, arkitekter, fastighetsutvecklare, slutkunder med flera. Här erbjuds produktutbildningar och matupplevelser med hjälp av leverantörer och kockar. Studion är mycket exklusivt inredd med måttbeställda specialsnickerier från Strömsdal och bland annat vitvaror från Gaggenau.


Strömsdal och Premiumkök har ett samarbete sedan tidigare där Ditt Kök är exklusiv återförsäljare för Strömsdal. Nu fördjupas samarbetet ytterligare.


- Vi försöker hela tiden arbeta med att maximera vårt kunderbjudande, både mot återförsäljare och slutkonsument. Samarbetet med Jonas Lagerström kommer att hjälpa oss att ytterligare spetsa till vår fina produkt, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök & Interiör AB.För mer information:


Patrik Näsström, VD Strömsdal

0730-77 80 20


Ulf Ribbenstedt, VD Premiumkök

0769-41 11 63


Jonas Lagerström, Kock & krögare

0722-25 17 40

Opmerkingen


Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page