top of page

Strömsdal inleder samarbete med stjärnkocken Thomas Sjögren


Strömsdal Kök och Interiör inleder ett samarbete med restaurang- och hotellägaren Thomas Sjögren. Samarbetet innebär bland annat att Thomas Sjögren kommer engagera sig i Strömsdals produktutvecklingsarbete och där Strömsdal kommer leverera finsnickerier till delar i Thomas Sjögrens hotellverksamheter.

THOMAS SJÖGREN är ursprungligen från Granö utanför Umeå, men har sedan gymnasietiden hållit till på Västkusten. 2015 vann han Årets Kock och 2018 Kockarnas kamp. I båda tävlingarna blev han den yngsta segraren någonsin. Idag driver Thomas flertalet hotell och restauranger under Scandinavian Resorts däribland Hällsnäs Hotell & Restaurang i Mölnlycke, med fine dining restaurangen Signum, och Stora Hotellet i Fjällbacka. Det sistnämnda har en tydlig koppling till Strömsdal då det är till Fjällbacka Strömsdal ska leverera köks- och inredningslösningar till ett av Sveriges mest exklusiva bostadsprojekt, Brf Sandhagen.


- Thomas är en ikon inom Sveriges restaurang- och hotellbransch. Thomas står för kvalitet och gedigen kunskap, både som person och genom de verksamheter han bedriver. Vi ser fram emot att jobba tillsammans och utveckla vårt produkterbjudande, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök och Interiör.


- Strömsdal levererar genuint och kvalitativt hantverk, vilket är något jag själv kan stå bakom och vill bli förknippad med. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Thomas Sjögren.För mer information:

Patrik Näsström, VD

0730-77 80 20


Thomas Sjögren

0706-57 77 82


Komentarze


Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page