top of page

Strömsdal blir helhetsleverantör till ett av Sveriges mest exklusiva bostadsprojektStrömsdal har utvalts som helhetsleverantör för bostadsprojektet Brf Sandhagen i Fjällbacka, även kallat ”Badis”. Det innebär att Strömsdal levererar samtliga inredningar till de exklusiva lägenheterna i form av kök, badrum, wc, dressingroom, hall, tvättrum, förråd och fasta bokhyllor.


BRF SANDHAGEN är ett nyproduktionsprojekt innehållande sju exklusiva lägenheter med en storlek på mellan 150 - 170 kvadratmeter. Belägna alldeles intill havskanten i det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka på västkusten kommer alla lägenheter ha majestätisk utsikt över hamninloppet, öar och hav.

- Visionen är att Brf Sandhagen ska bli ett av de mest kvalitativa och exklusiva bostadsprojekten i Sverige. Då finns det heller inga genvägar vid val av inredning. I en värld av standardlösningar vill vi gå emot strömmen och leverera kök och övrig inredning som är handbyggda i material av absolut högsta kvalitet. Därför har vi valt Strömsdal som leverantör för all inredning, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården tillika byggherre.

Den nya byggnadens arkitektur inspireras av byggnaden som låg på platsen tidigare. Således blir det en tydlig funkisprägel på utsidan som även kommer att prägla projektet invändigt. Arkitekt Annelie Drackner på Tengbomgruppen har med varlig hand designat.

- Vi på Strömsdal är oerhört stolta och glada att få leverera våra exklusiva produkter till detta ytterst fina projekt. Det blir en unik inredning med kök och badrum i svartbetsat trä med passande porslin och kakel. Köparna som investerat har även möjlighet att erhålla egna helt unika anpassningar gällande både utseende och kulör tack vare att allt vi levererar byggs för hand av oss från grunden i vårt eget snickeri, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök & Interiör.


För mer information om projektet www.fiskaregarden.com/brf-sandhagen


För mer information:

Patrik Näsström

VD, Strömsdal Kök & Interiör

0730-77 80 20


Tomas Järund

Marknadschef, Strömsdal Kök & Interiör

0704-45 50 87


Magnus Clavegård

VD, Fiskaregården

0708–73 20 00Comments


Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page