top of page

Ny återförsäljare för Strömsdal i Skåne


Strömsdal Kök & Interiör tecknar avtal med DittNyaBadrum som blir återförsäljare för Strömsdal runt Malmö och Lund med omnejd. I samband med detta utökar DittNyaBadrum sitt sortiment med exklusiva kök.


DittNyaBadrum är södra Sveriges mest rekommenderade badrumsföretag. Genom en kunnig och erfaren personal har bolaget levererat högkvalitativa badrum i över tio år i Malmö- och Lundområdet. Nu kommer DittNyaBadrum även erbjuda måttanpassade premiumkök från Strömsdal, tillverkade från grunden i det egna snickeriet i Sjuhärad, Västergötland.


- Vi har precis byggt en ny köksmiljö i vår butik i Lomma och med det startar vi försäljningen av exklusiva kök. Vi vill alltid leverera med hög kvalitet och har därför valt Strömsdal som med sitt genuina hantverk kan garantera detta, säger Sanna Eklind, VD DittNyaBadrum.


- DittNyaBadrum är kända för sin kundservice och kvalitet så vi är väldigt glada att ha dem som återförsäljare. Att dessutom vara med i en nysatsning som detta gör det extra motiverande, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök och Interiör.
För mer information:


Patrik Näsström, VD

0730-77 80 20

patrik.nasstrom@stromsdalkok.se


Tomas Järund, Marknadschef

0704-45 50 87

tomas.jarund@stromsdalkok.seCommentaires


Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page