top of page

Strömsdal levererar kök till Benjamin IngrossoAtt Benjamin Ingrosso bor i en fin etta i Vasastan i Stockholm är ingen hemlighet. Att denna fantastiska lilla lägenhet, som får hotellsviter att blekna, har ett kök som är tillverkat i skogarna i Sjuhärad är det däremot få som vet om.


DET ÄR INGEN TVEKAN om att vad än Ingrosso tar sig för så blir det med kvalitet. När man då ska inreda ett kök så finns det heller inga genvägar. Det krävs att det byggs från grunden utifrån de förutsättningar som ges av rummet. Valet föll på Strömsdal som tillverkade allt i sitt snickeri utifrån pappa Emilios inspel.

"-Där jag spenderar mest tid hemma är i mitt kök. Här hänger jag med mina vänner, lagar mat och tar ett glas gott vin ifall det passar. Köket är fantastiskt med både det rustika hantverket och modern teknik i kombination med inredning som italiensk marmor på väggarna, en modern gasspis och luckor som även kan öppnas med min fjärrkontroll - och även tända ljuset i köket - jättefräckt", säger Benjamin Ingrosso.

Köket ger en känsla av Italien med klassisk Carraramarmor, luckor och övrig inredning i mörkt nougatbetsad valnöt samt matchande mörkmelerade bänkskivor. Här sträcker sig köksskåpen ända upp i takstuckaturen 3,5 meter upp vilket ger köket rymd och plats för förvaring trots en mindre rumsyta. Bänkskivan i kombination med de mörka valnötsluckorna skapar en rustik och ombonad känsla som förstärks av den mjuka integrerade LED-belysningen under skåp och i lådor - även dem i valnöt. Vitrinskåpet mittemot köksdelen är exakt anpassat på djupet för att matcha listen vid fönstret perfekt och även ge en fin inramning för matbordet nedanför.Commenti


Strömsdal_logo_whitetrans_edited.png
bottom of page