AFFÄRSIDÉ

”Strömsdal Kök & Interiör skall utveckla, tillverka och marknadsföra högklassig köksinteriör till villa och bostadsrättsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark.”

HISTORIA

Strömsdal Kök & Interiör har en mångårig tradition inom träförädling. Redan 1928 grundades Strömsdal Snickerier och sedan slutet av 1940-talet har vi levererat kök i Sverige, Norge och Danmark.

FILOSOFI

Det ska vara enkelt, kul och inspirerande att skaffa nytt kök. Äkta kvalitetsmaterial som skapar form och funktion är det som uteslutande gäller för oss och tillsammans skapar och förverkligar vi Dina härliga köksdrömmar.

Vi ska vara bäst på KÖK, BAD och FÖRVARING. Om vi dessutom kan tillverka Ditt nya exklusiva kök till rätt investeringsnivå så blir det riktigt bra – eller hur?

ARBETSSÄTT

“Made in Sweden” – Våra kök tillverkas i vår egen fabrik i Sjuhäradsbygden i Västergötland. Vi tar fullt ansvar och hjälper Dig genom hela processen som leder fram till Ditt nya kök. Erfarenhet, skickliga medarbetare och kunskap i kombination med ett flexibelt tänkande gör att vi kan leverera kvalitetsprodukter. Dessutom kan vi med enkla medel anpassa våra produkter till nya trender och Dina specifika önskemål. Vår storhet ligger i att vi är små.

VISION

Strömsdal Kök & Interiör ska ”bygga” ett starkt varumärke och ett genomarbetat koncept. Detta ska resultera i tillväxt och lönsamhet som skapar en finansiell styrka och en god avkastning på det arbetande kapitalet.

Kundvård tillsammans med kvalitets- och miljötänkande ska skapa en stark, hållbar och ledande kommunikation med marknaden.

Personalen hos oss ska trivas och känna en trygghet i Strömsdal Kök & Interiör vilket leder till arbetsglädje och yrkesstolthet.

MILJÖ

I allt vi gör tar vi största möjliga hänsyn till miljö och återvinning. Bland det viktigaste vi kan göra för vår natur är att investera och tillverka med kvalitet samt prioritera det viktiga arbetet med att minska vår miljöpåverkan och använda förnybara material i så stor utsträckning som det bara är möjligt.

Vi har naturen att tacka för så mycket och vet att vi måste vara rädda om den.