HUVUDKONTOR OCH FABRIK

Strömsdal Kök & Interiör AB
Bomvägen 1, 507 71 Gånghester
Tel 033-724 55 00
info@stromsdalkok.se

Öppet: Mån-Tor 9-17 (Lunch 13-14) & Fre 9-13

För öppettider i butik och utställning, se nedan.
För vägbeskrivning till oss och våra återförsäljare, tryck här  eller på kartan längre ner på sidan.

BUTIK OCH UTSTÄLLNING

I anslutning till vår fabrik och huvudkontor i Gånghester har vi även vår butik och utställning belägen i skön natur. Välkommen till oss för att inspireras och träffa någon av våra duktiga heminredare.

Öppet: Vardag 10-18 (Lunch 13-14) & Lördag (ojämna veckor) 11-15

(Vi håller avstånd i butiken och spritar händerna enligt FHM riktlinjer)

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Utöver vår egen butik har vi återförsäljare på ett antal orter i Sverige och även Norge.

Klicka på kartan nedan för en komplett förteckning över våra återförsäljare och vilket av vårt breda sortiment som marknadsförs på respektive ort.

VÅR BROSCHYR

Klicka på bilden nedan för att se vår broschyr som PDF. Önskas den i tryckt format så ring oss på 033-724 55 00 eller sänd ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@stromsdalkok.se så skickar vi ett exemplar till Dig inom kort.

BOKA MÖTE

Boka gärna ett möte med någon av våra duktiga heminredare. Det är helt kostnadsfritt. Vi går igenom ritningar och bilder och ser över Dina förutsättningar och önskemål. Efter ett första möte hos oss bokar vi ett möte hemma hos Dig för kontrollmätning m.m. och har då med oss både datorn med ritprogram samt utskrivna 3-dimensionella färgförslag som vi gemensamt går igenom och som är ett väldigt bra hjälpmedel för att visualisera Dina köksdrömmar.

Besök oss, ring eller skicka ett mail till info@stromsdalkok.se och föreslå några bra mötestider som skulle passa så återkommer vi till Dig inom kort.