Huvudkontor och fabrik

Strömsdal Kök & Interiör AB
Bomvägen 1
507 71 Gånghester

Tel 033-724 55 00
Fax 033-15 80 21
info@stromsdalkok.se

Öppet   |   Måndag-Torsdag 9-17 (lunch 13-14)   |   Fredag 9-13
(Se öppettider för butik i Gånghester nedan)

 

Butik / utställning

I anslutning till vår fabrik och huvudkontor i Gånghester har vi även vår butik och utställning belägen i skön natur. Välkommen till oss för att inspireras och träffa någon av våra duktiga inredare.

Öppet   |   Vardagar 10-18 (lunch 13-14)   |   Lördag 11-15  

 

Våra återförsäljare

Utöver vår egen butik har vi återförsäljare i Halland, Småland, mellersta Götaland och Svealand samt Oslo i Norge.

Tryck här eller på bilden till höger för en komplett förteckning över våra återförsäljare och vilket av vårt sortiment som marknadsförs på respektive ort.

 

Se vår broschyr - Standard

Klicka här eller på bilden till höger för att se vår broschyr “Standard”.

Önskas broschyren i tryckt format så skicka oss ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@stromsdalkok.se så kommer broschyren i brevlådan.

 

Se vår broschyr - Exklusiv

Klicka här eller på bilden till höger för att se vår broschyr “Exklusiv”.

Önskas broschyren i tryckt format så skicka oss ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@stromsdalkok.se så kommer broschyren i brevlådan.

 

Boka möte

Boka gärna ett möte med någon av våra duktiga inredare. Det är helt kostnadsfritt. Vi går igenom ritningar och bilder och ser över Dina förutsättningar och önskemål. Efter det första mötet hos oss bokar vi ett möte hemma hos Dig och har då med oss både datorn med ritprogram som utskrivna 3-dimensionella färgförslag som vi går igenom och som är ett oerhört bra hjälpmedel och visualiserar Dina köksdrömmar. Besök oss, ring eller skicka ett mail till info@stromsdalkok.se och föreslå några mötestider. Bokade möten kan i stort sett ske dygnet runt på en tid som passar Dig.