Inspirationsbilder

Se vår broschyr - Standard

Klicka här eller på bilden till höger för att se vår broschyr “Standard”.

Önskas broschyren i tryckt format så skicka oss ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@stromsdalkok.se så kommer broschyren i brevlådan.

 

Se vår broschyr - Exklusiv

Klicka här eller på bilden till höger för att se vår broschyr “Exklusiv”.

Önskas broschyren i tryckt format så skicka oss ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@stromsdalkok.se så kommer broschyren i brevlådan.

 

Din dröm blir ett kök

“Made in Sweden” – Våra kök tillverkas i vår egen fabrik i Sjuhäradsbygden i Västergötland. Vi tar fullt ansvar och hjälper Dig genom hela processen som leder fram till Ditt nya kök. Ta gärna en titt på vår film här invid och se hur vi hjälper Dig på bästa sätt när Du vill investera i ett nytt drömkök.

 

Fjällnäs Slott - Tradition

Öresjö Strand - Modern

Moderno - Framtidens kök

Moderno – vår mest framtidsinspirerade serie av kök. I denna film kan du se alla de finesser som ett foto inte kan förmedla. I våra moderno-kök erbjuder vi nämligen det allra senaste inom elektriska luckor som öppnar sig genom ett handknyck eller med fjärrkontroll. Se och förundras.

 

Karin & Patrik

Vi vill tacka Mattias på Värmlandskök i Karlstad som hjälpt oss förverkliga vår köksvision i vårt nybyggda hus. Vi hade en ide om vad vi ville att vårt kök skulle förmedla i stil och funktion för att kännas genuint och äkta. Ett fåtal köksleverantörer på marknaden var aktuella och valet föll till slut på Strömsdal Kök & Interiör som kunde skapa precis det kök vi ville ha med alla specialmått och till ett pris som var konkurrenskraftigt. >>>>>

 
Visa mer  

Therese & Christopher

Hej Martin!

Vi vill tacka så mycket för all hjälp med vårt nya kök.
För fantastiskt fin service, massor av personligt engagemang och många bra tips och idéer som till slut ledde fram till det snygga, stilrena och luftiga kök vi idag har. Vi är väldigt glada att vi hittade Strömsdal Kök, som med den flexibilitet ni har kunde fixa alla de specialmått och lösningar som krävdes för att på ett snabbt, smidigt och prisvärt sätt omvandla det gamla tråkiga originalköket till ett så modernt öppet och funktionellt dito. Att det kan vara så stor skillnad på ett vitt kök och ett vitt kök är svårt att tro. >>>>>

 
Visa mer  

Annicka & Sten-Åke

Hej Patrik,

Tack för inspiration och engagemang från din sida under projekteringsfasen av vårt kök.
Slutresultatet är bra och funktionellt och vi är som Du förstår mycket nöjda med vårt närproducerade Strömsdalkök.

Hälsningar

Annicka Fredman Hansson och Sten-Åke Hansson

 

Lisa & Tom

Hej Torbjörn!

Vi lovade ju att skicka dig bilder på slutresultatet av vårt fina Strömsdalkök från Er på Inredningsmiljö i Växjö.

Vi är mycket nöjda!

Vänlig hälsning

Lisa och Tom